Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، رضا اطری دارنده مدال طلای آسیا در سال ۲۰۱۹ نماینده کشورمان در بازی‌های المپیک توکیو بود که در وزن ۵۷ کیلوگرم کشتی آزاد به رقابت پرداخت.

وی در دور نخست از سد سلیمان آتلی از ترکیه گذشت و در در دور بعد با نتیجه ۵ بر یک بخبایار اردنبات  از مغولستان را مغلوب کرد و راهی دیدار نیمه نهایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اطری در دیدار مقابل زائور اوگویف قهرمان جهان از روسیه شکست خورد و با واگذاری مسابقه مقابل توماس گیلمان آمریکایی شکست خورد و به عنوان پنجمی بسنده کرد.

وی در گفت وگو با فارس در خصوص مسائل مختلفی صحبت کرد که در زیر می‌خوانید:

فارس: اردوی تیم ملی کشتی آزاد چند روزی است آغاز شده اما نام شما در بین دعوت شده‌ها نیست.

من هیچ حرفی نزدم. مسئولان خودشان تصمیم گرفتند و لیست دادند این در حالی است که من می‌خواستم کشتی بگیرم. اگرچه من در المپیک مدال نگرفتم اما چرا نباید در انتخابی باشم؟ اگر قرار به حق خوری است حق مرا هم در المپیک خوردند اما نمی‌دانم چرا به اردوی تیم ملی برای حضور در مسابقات جهانی نروژ دعوت نشدم.

فارس: در این خصوص صحبتی با رئیس فدراسیون یا کادر داشتی؟

با آقای درستکار صحبت کردم اما گفت که از قبل اسامی اعلام شده است. من تمام تلاشم را در المپیک کردم، حتی برای حضور در این اردو گفتم اگر می‌شود به من فرصتی بدهید چرا که حق من است در انتخابی مسابقات جهانی حضور داشته باشم. فعلا کسی جواب مرا نداده که چرا دعوت نشدم.

فارس: قرعه سختی هم در المپیک داشتی.

من وزنم را خیلی عالی کم کردم و در المپیک کشتی‌های خوبی گرفتم. قرعه سختی داشتم اما تمام تلاشم را کردم. المپیک میدان بزرگی است که من با شرایط ناداوری و حق خوری به مدال نرسیدم. ما کسی را در اتحادیه جهانی نداریم که از حقمان دفاع کند. اگر امتیاز بارانداز را به من می‌دادند شاید در فینال بودم و طلای المپیک می‌گرفتم.

فارس: کشتی آزاد در بازی‌های المپیک توکیو نتوانست انتظارات را برآورده کند، نظر شما در این باره چیست؟

کسی که دلی تلاش نکند همین می‌شود. علیرضا دبیر بهترین امکانات را برای ما فراهم کرد اما وقتی سرمربی و مربی دلشان با هم نباشد موفقیتی هم به همراه نخواهد داشت. من خواستم خودم را به خدا وصل کنم و بالا بیایم اما هزاران بار مربیان اذیت کردند. نمی‌خواهم موضوع را باز و در این باره صحبت کنم.

فارس: در ابتدا ۲ کشتی خوب داشتی، چطور شد که نتوانستی مقابل حریفان روس و آمریکایی مبارزه کنی؟

من می‌توانستم حریف روسی را خیلی راحت ببرم. مقابل حریف آمریکایی هم وزن زیادی کم کرده بودم. چون مربیان به من نگفتند چیزی نخور. من از ساعت ۱۰ شب تا یک و نیم بامداد ۴ کیلوگرم وزن کم کردم. از طرفی متاسفانه صبح وزن‌کشی بود که زمان بدی بود. نه می‌شد استراحت کرد و نه می‌شد خوابید. در مصاف با حریف آمریکایی بدنم خوب نشد و اصلا با حریف کشتی نگرفتم.

فارس: برخی از کارشناسان هم اعتقاد داشتند مربیان در المپیک کوچ خوبی نداشتند.

برای ورزشکارانی مانند من و حسن یزدانی یک مربی نباید از صفر شروع کند. از طرفی توجه به روحیه ورزشکاران هم مهم است نه اینکه مربی در المپیک به این موضوع توجه کند که موبایل ما را بگیرد. مگر ما نونهال هستیم؟ بحث ما از اول از اینجا شروع شد. ما این مشکلات را در کشتی فرنگی ندیدیم. بنا یکی از بهترین مربیان است که زحمت زیادی می‌کشد. او دلی کار کرده حتی من که در کشتی آزاد تمرین می‌کردم اگر اشتباهی داشتم او حرص می‌خورد چون بالا رفتن پرچم کشورمان برایش مهم بود.

فارس: انتقاداتی هم به بدنسازی آزادکاران وارد بود مبنی بر اینکه در تایم دوم بدن شما توانایی لازم را نداشت.

تمریناتی که در بدنسازی می‌دادند باید دوپینگ کنی تا جواب بدهد! من بدنساز نیستم که اینقدر وزنه بزنم. ورزشکاران روس و آمریکایی فقط تمرین می‌کردند اما ما آنقدر وزنه می‌زنیم که نمی‌توانیم مرور فن کنیم، کاری که محسن کاوه با جوانان انجام داد. اگر قرار بود ما در مسابقات پرورش اندام شرکت کنیم با بدن‌هایی که داشتیم مدال می‌گرفتیم اما تمرین کشتی نکردیم. فقط در ۲ اردوی آخر تمرین کشتی داشتیم.

فارس: در لهستان هم نتایج لازم را کسب نکردی.دلیل آن را چه می دانی؟

من در اوج فشار تمرین بودم که مرا به لهستان بردند و گفتند این مسابقات تمرینی برای مرور فن است. شرایطی بود که پایم آسیب دید، اصلاً شرایط خوبی نداشتم، بدون استراحت به لهستان رفتم و بد کشتی گرفتم. آن موقع بارها با رئیس فدراسیون تماس گرفتند که مرا به المپیک نفرستند، آن هم ۲۰ روز مانده به بازی‌های المپیک. در این شرایط کشتی‌گیر نمی‌تواند کار کند. فشار روحی مربیان به قدری ما را ضعیف کرد که من نتوانستم خوب کار کنم. بارها مرا تخریب کردند، کسی حتی فکر نمی‌کرد من بتوانم ۲ مسابقه اول خودم را ببرم. من در این بازی‌ها حتی ۱۰ درصد خودم را هم کشتی نگرفتم.

فارس: برنامه‌ای برای تغییر وزن داری؟

باید در این باره صحبت و مشورت کنم تا تصمیم نهایی را بگیرم. فعلا مشخص نیست.

فارس: کادر فنی هم تغییر کرده، نظر شما درباره انتخاب پژمان درستکار چیست؟

امیدوارم در مسیر پیش رو موفق باشد.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کشتی آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۵۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدی: سرلک قابلیت کسب سهمیه المپیک را دارد

سرمربی سابق تیم ملی ابراز امیدواری کرد که کشتی آزاد با سهمیه کامل به المپیک برود و معتقد است علیرضا سرلک قابلیت کسب سهمیه المپیک را در ترکیه دارد. - اخبار ورزشی -

غلامرضا محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم درخصوص شانس علیرضا سرلک کشتی‌گیر لرستانی وزن 57 کیلوگرم برای رسیدن به سهمیه المپیک در مسابقات گزینشی استانبول اظهار داشت: المپیک 2020 مرتضی قیاسی نماینده لرستان در المپیک بود و در المپیک 1996 آتلانتا هم من کشتی گرفتم، الان هم این شانس برای کشتی لرستان هست که با علیرضا سرلک خود را به المپیک برساند. البته که این کشتی‌گیر ابتدا نماینده کشتی ایران است و بعد لرستان.

وی ادامه داد: برای سرلک این فرصت مهیا شده که اگر بتواند سهمیه المپیک را بگیرد، در المپیک هم نماینده تیم ملی باشد. در چند سال گذشته مرتضی قیاسی و علیرضا سرلک خوب ظاهر شدند و این رفته رفته باعث ایجاد تغییر در کشتی لرستان شده و در رده‌های سنی مختلف شاهد حضورکشتی‌گیران استان در اردوهای تیم ملی هستیم.

سرمربی لرستانی تیم ملی جوانان درباره اینکه حضور سرلک در المپیک چقدر می‌تواند در پیشرفت کشتی استان تاثیر داشته باشد؟، تاکید کرد: قطعا اگر سرلک به المپیک راه پیدا کند باعث انگیزه بچه‌ها خواهد شد و فکر می‌کنم راه جدیدی برای کشتی استان باز کند و برای نسل جدید کشتی لرستان خوب باشد.

محمدی درخصوص شانس این کشتی‌گیر برای کسب سهمیه المپیک در آخرین گزینشی المپیک که چند روز آینده در ترکیه برگزار می‌شود، گفت: سرلک قطعا می‌تواند سهمیه بگیرد، هرچند کار در وزن اول سخت است. این یک واقعیت است و همه به آن اذعان دارند، به هرحال یک تعداد کشتی‌گیر خوب که تعدادشان هم کم نیست، هنوز از آسیا سهمیه نگرفته‌اند، کشتی‌گیران سایر قاره‌ها هم در استانبول به آنها اضافه می‌شوند. کار در گزینشی جهانی بسیار سخت است ولی علیرضا این قابلیت را دارد که سهمیه بگیرد و به المپیک راه پیدا کند.

مدیرفنی تیم‌های پایه کشتی آزاد عنوان کرد: در روزهای حساس و حیاتی باقی مانده تا زمان مسابقه، خوب است که با تمهیدات کادرفنی تیم ملی، آرامش سرلوحه کار باشد تا اول اینکه تیم کشتی آزاد ما با سهمیه کامل به المپیک برود و بعد اینکه چه بهتر این سهمیه را یک کشتی‌گیر لرستانی به دست آورد. در این روزها تمرکز و آرامش بهترین چیزی است که سرلک به آن نیاز دارد و می‌تواند او را به هدفش نزدیک‌تر کند. سرلک باید این خودباوری را داشته باشد که از یکی از بهترین فرصت‌های زندگی ورزشی‌اش استفاده کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلاس دانش افزایی مربیان کشتی در مازندران
  • المپیکی‌های کشتی آزاد روسیه مشخص شدند
  • شطرنج‬ مربیان در سیدبندی المپیک/ تنور تکواندو داغ‌تر از همیشه
  • حسن یزدانی کجاست؟
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند
  • محمدی: سرلک قابلیت کسب سهمیه المپیک را دارد
  • مربیان کشتی مازندران در کلاس دانش افزایی
  • کشتی گیران نونهال کرمانی فاتح مسابقات قهرمانی کشور
  • حضور ملی پوشان المپیکی شمشیربازی در جایزه بزرگ سئول
  • حضور شمشیربازان المپیکی در جایزه بزرگ سئول